Beton Schuttingen, mooi en betaalbaar

geheel rots 1 m hoog bijgesneden

Op zoek naar een nieuwe beton schutting?

Wij leveren de mooiste betonschuttingen tegen de beste prijzen.

Een betonschutting is het mooiste en goedkoopste alternatief van een gemetselde muur. Daarnaast zijn de betonschuttingen van nu niet meer zo lelijk als 30 jaar geleden. De betonschuttingen die wij bij u leveren en plaatsen zijn heel mooi, natuurlijk en super duurzaam. Ook heeft u bij ons diverse kleur en motief mogelijkheden die uiteraard het mooiste en beste bij uw tuin passen. Laat u daarover vrijblijvend door ons adviseren.

Gemakkelijk en functioneel

Het plaatsen en het onderhoud van een betonschutting levert weinig moeite op. In tegenstelling tot een gemetselde muur hoeft er geen stevig fundament gelegd te worden voor een schutting van beton, waardoor het plaatsen van een betonschutting veel goedkoper is dan het plaatsen van metselwerk. De beton schutting vergt weinig onderhoud in vergelijking met hout. Beton is een goede materiaalkeuze voor de gemakkelijk tuin, het gaat jaren mee en vergt weinig onderhoud.

Een beton schutting van Bart schuttingen is niet saai

Betonschuttingen zijn gelukkig niet meer alleen grijs en grauw, maar beschikbaar in vele kleuren en motieven. Zo kunt u kiezen voor stijlvolle motieven van rots, nostalgisch of voor een klassiek motief. De beton schuttingen zijn in vele verschillende kleuren te krijgen. Bekijk hier de specificaties:

  • Goedkoper alternatief voor gemetselde muren.
  • Verkrijgbaar in diverse motieven
  • bestaand uit: 2 tot 9 betonplaten van 180 x 36 x 6 cm
  • paal 12 x 12 x 270 cm (motief palen in meerprijs op aanvraag)
  • Afdekkap en betonmutsen (meerprijs op aanvraag)
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

wil je graag dat wij uw nieuwe schutting bij je komen inmeten en plaatsen? Of zou je graag meer willen weten de vele soorten en mogelijkheden over ons aanbod met schuttingen en poorten? In beide gevallen kun je altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kun je direct online via onze offerte aanvraag module een vrijblijvende offerte aanvragen. Of je kunt ons gewoon een e-mail sturen naar: info@bart-schuttingen.nl. Zodra wij jou bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk reageren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 06-1474 6579. wij staan je dan graag te woord.