Luxe Schuttingen van Bart zijn mooi en duurzaam

cropped-cropped-IMG_1972.jpg

Een luxe schutting hoeft niet duur te zijn!

Onze luxe schuttingen zijn mooi, duurzaam en heel betaalbaar.

Onze luxe schuttingen bestaan uit 2 soorten materiaal, beton en hout. Dit maakt de luxe schutting van Bart schuttingen zo mooi en uniek en is een strak design tuinafscheiding waar u heel veel jaren plezier aan zult beleven. Want door de beton en hout combinatie van onze schuttingen heeft u ook nog eens een schutting die tegen een stootje kan. Maar daarnaast geven wij ook standaard 10 jaar garantie op onze schuttingen, zodat u verzekerd bent van een kwaliteit schutting.

Wij plaatsen onze schuttingen door heel Nederland & België.

Bart schuttingen is gevestigd in Helmond. Maar ondanks dat zitten onze klanten verdeeld over heel Nederland en België. Aangezien wij erom bekend staan dat wij vakwerk afleveren tegen goedkope prijzen, zijn wij een zeer gewaardeerde schutting-bouwer op internet. Daarom kan iedereen in Nederland en België van onze aanbiedingen profiteren, want wij plaatsen onze schuttingen overal.

                             

Kies ook voor onze unieke service en kwaliteit.

Op internet zijn veel aanbieders te vinden voor het plaatsen van goedkope of betaalbare schuttingen, en dat maakt het voor u als klant lastig om de juiste keuze te maken. Maar los van het feit dat wij op onze schuttingen gewoon 10 jaar garantie geven, is onze aanpak van de service en kwaliteit een opvallende factor, waar onze klanten zeer over te spreken zijn. Daarnaast hebben wij een ruime keuze in de mooiste en beste schuttingen, en leveren wij al onze schuttingen met een all-in prijs. Dus geen verassingen achteraf. Overtuig u zelf:

  • Verkrijgbaar in rots, nostalgische of klassieke steen motief.
  • Keuze uit: enkelzijdige of dubbelzijdige betonplaten.
  • Bestaande uit: 19, 21 of 23 grenen planken panelen (planken maat 14 x 1,7 cm).
  • Betonpalen met gewenst motief 180 x 36 x 6 cm.
  • Houtscherm 130 x 180 cm
  • Betonpaal 10 x 10 x 275 cm (meerdere modellen verkrijgbaar)
  • Combinatie recht of getoogd paneel mogelijk
  • Kleur beton: licht grijs of antraciet zonder meerprijs!
  • (eventueel motiefpalen in meerprijs op aanvraag)

wil je graag dat wij uw nieuwe schutting bij je komen inmeten en plaatsen? Of zou je graag meer willen weten de vele soorten en mogelijkheden over ons aanbod met schuttingen en poorten? In beide gevallen kun je altijd contact met ons opnemen. Hiervoor kun je direct online via onze offerte aanvraag module een vrijblijvende offerte aanvragen. Of je kunt ons gewoon een e-mail sturen naar: info@bart-schuttingen.nl. Zodra wij jou bericht ontvangen hebben, zullen wij zo snel mogelijk reageren. Telefonisch zijn wij bereikbaar op: 06-1474 6579. wij staan je dan graag te woord.

plantenbak12

Wij kunnen ook bijpassende plantenbakken leveren in de standaard maat 2 x 1 meter. Indien gewenst is het ook mogelijk maatwerk plantenbakken te bestellen. Informeer naar de diverse mogelijkheden.